Nu på fredag röstar riksdagen om pandemilagen och alla 8 riksdagspartierna kommer med stor sannolikhet att rösta FÖR den!


Pandemilagen börjar gälla 10 januari. Vilket innebär att Sverige byter statsskick från demokrati till diktatur.


Pandemilagen bryter mot de flesta (om inte alla) av våra grundlagar. Den måste stoppas!Vi kommer att protestera på Mynttorget HELA DAGEN på fredag! 


Från att riksdagen öppnar kl 8.30 tills den stänger kl 15.00.Detta klarar inte stockholmarna på egen hand. Hela Sverige måste hjälpas åt att stoppa pandemilagen. Det är ALLAS ansvar!


Alla som öht kan ta sig till Stockholm på fredag måste göra det!

Kom när du vill och stanna så länge du kan! Vi får lösa av varandra.


Det är viktigt att vi blir många. Mynttorget ska inte stå tomt en enda minut på fredag! Ta gärna med en svensk flagga eller ett plakat med budskapet "Stoppa pandemilagen!" på.


Sprid informationen vidare!


Som alltid är ju hemsidan blockad på FB / insta. Men ladda ner bilden och dela den vidare! Kopiera texten om du vill, eller skriv något själv! Informationen måste ut till folket! 


Bitchute-länkar brukar vara delbara, även på FB (och i kommentarsfältet på instagram). Här finns filmen från förra protesten. Den kan delas.


Bara om FOLKET AGERAR kommer vi kunna stoppa pandemilagen! Ingen annan kan rädda Sverige åt oss. Det måste vi göra själva!Mejla förrädarna i riksdagen innan fredag och kräv av dem att de ska rösta nej till tyrannilagen! Det SKA vara obekvämt att förråda folket och införa diktatur bakom ryggen på sina väljare! Men "god ton" gäller - för er egen skull. Inte för deras...


Förnamn.Efternamn@riksdagen.se


Alla riksdagsledamöter samt deras mejladresser finns på riksdagens hemsida. Mejla så många du hinner innan fredag! (Copy paste) Hota med att ALDRIG MER rösta på vederbörandes parti om de inte stoppar pandemilagen!


https://www.riksdagen.se/sv/ledamoter-partier/


Detta är den viktigaste protesten i vår livstid! 

Dags att AGERA! Både via mejl OCH på gatan!Följ oss på instagram och reddit om du råkar vara aktiv där.

Vi nås på mejl: keepswedenfree@protonmail.com

Vill du stötta oss ekonomiskt, så swisha till 0737320824!

Hur omröstningen än faller ut kommer vi fortsätta vår kamp för ett fritt Sverige!

Läs mer om pandemilagen här!


För mer information om Corona:

https://keepswedenfree.tumblr.com/

https://t.me/s/keepswedenfree


Observera att det inte är vi som arrangerar protesten. Vi bara sprider informationen, efter bästa förmåga. 


Tipsa alternativmedierna och andra vettiga influencers om fredagens protest! Folket måste hinna vakna i tid!Vi ses på Mynttorget på fredag!

Det är upp till oss, FOLKET, att stoppa pandemilagen - för ett fritt Sverige!