Nästa vecka kommer riksdagen att klubba igenom pandemilagen - den lag som de facto avskaffar demokratin och som sätter de flesta av våra grundlagar totalt ur spel.


På måndag (4/1) kommer de att förhandla om lagen och på fredag (8/1) kommer de rösta om den. Alla 8 partierna är rörande överens om att de vill förvandla Sverige till Corona-diktatur.


Men det är ännu inte för sent att stoppa pandemilagen. 


Vi kan få dem att ändra sin röst. Vad vi behöver göra är att tydligt visa dem att vi inte tolererar detta försök till statskupp. 


Mejla dem kan man göra och skriva rakt ut att de tappar våra röster för tid och evighet om de röstar ja till tyrannilagen. 


Ja, det finns alternativ till 8-klövern. 


Det finns flera bra partier att välja bland utanför riksdagen, som faktiskt är emot pandemilagen och har sagt det öppet och tydligt. Vilka? Ja, det kanske vi återkommer till varefter. Just nu lämnar vi det därhän och fokuserar på riksdagspartierna, som är de som har till uppgift att rösta om saken.


Vi kommer att stå på Mynttorget både på måndag och på fredag kl 14 och förhoppningsvis vara många nog att vi hörs och syns ända till riksdagen, så de med sina egna ögon och öron noterar det stora motstånd som finns mot denna styggelse till lag.


Vi behöver vara många. Detta är alla svenska medborgares ansvar. Lämna inte oss stockholmare i sticket nu! Enbart stockholmarna kan inte stå upp emot polisen. Och det är det vi blir tvungna att göra nu.


When injustice becomes law, resistance becomes a duty.


Se till att stå upp för Sverige på riktigt nu. Annars går vi en väldigt mörk framtid till mötes.


Sprid informationen vidare till alla i landets alla hörn!


Använd alla plattformar ni bara kan! Vi är väl medvetna om att hemsidan är blockad på FB / insta. Men bilderna går att ladda ner och sprida. Gör det! Hemsidan är inte blockad på något annat ställe än FB / insta vad vi vet.


Det är nu det gäller om vi vill stoppa pandemilagen och leva i ett fritt Sverige! Det är upp till oss, folket!


Mobbare slutar inte mobba förrän man står upp emot dem. Står vi inte upp nu, kommer det bara bli värre!


Vi ses på Mynttorget nästa vecka! Ta med dig alla du känner! Och gärna en svensk flagga, samt plakat med lämpliga budskap (förslagsvis "Stoppa Pandemilagen!")


Protesterna är arrangörsfria. Det är FOLKET som protesterar... Inte någon enskild gruppering. Detta är en nationell angelägenhet för alla och envar, som bor eller befinner sig inom Sveriges gränser.Må Gud vara med oss!


STOPPA PANDEMILAGEN!
FÖR ETT FRITT SVERIGE!