Imorgon kommer du till Mynttorget och protesterar! 

Men idag mejlar du dina riksdagspolitiker!Pandemilagen MÅSTE stoppas!Mejla alla 349 riksdagsledamöterna!

Adresser till alla riksdagsledamöterna! 

Mejla så många du orkar, från olika partier!Förnamn.Efternamn@riksdagen.se

https://www.riksdagen.se/sv/ledamoter-partier/#partierDetta är ett förslag på hur man kan skriva:Hej!

Jag hoppas att du kommer att rösta nej till pandemilagen!
Pandemilagen bryter mot våra grundlagar! Den är således OLAGLIG!

Det parti som föreslår en olaglig lag måste avgå. Likaså alla partier som röstar för en olaglig lag.

Dessutom finns det ingen praktisk nytta med en pandemilag. Nedstängningar och munskydd t ex är bevisat många gånger, att det inte hjälper – snarare förvärrar läget, rent smittomässigt.

Nyckelordet är FOLKHÄLSA! Vid nedstängning kommer hela folket fara illa och det leder till enorma konsekvenser för folkhälsan.

Våld i hemmet liksom incest och barnmisshandel kommer öka, pykisk ohälsa och självmord likaså. Folk vågar inte eller får inte gå till läkare och missar diagnoser och eller behandling som kunde räddat deras liv. Ett fattigt folk är ett olyckligt folk. Alkohol- och drogmissbruk kommer också att eskalera.

Nedstängning kommer drabba alla, men allra främst ungdomarna. Låt dem gå i skola och känna framtidstro!

Munskydd ska ej användas av friska människor ute bland allmänheten! Det finns ingen logik alls i det. Munskydd stoppar inte virus! Angående munskydd i kollektivtrafiken är detta totalt meningslöst. Bara 5% av smittan sprids i kollektivtrafiken. Samma med butiker och restauranger.
Utomhus kan virus inte smitta öht. Så detta trams om att kunna stänga ner badstränder och parker osv, samt att som redan nu, ha förbud mot fler än 8 personer utomhus, är totalt befängt och enbart rena diktaturfasoner.
Smittan sprids på arbetsplatser samt hemma. Borttagandet av karensdagen löser problemet. Är man sjuk stannar man hemma. Punkt där.
Har man inga symptom smittar man inte. En kinesisk studie med 10 miljoner smittade visade att INGEN AV DEM hade smittats av någon utan symptom.

Vidare fungerar inte PCR-testerna. Det står klart och tydligt på FHM’s hemsida. Så antal testade positiva fall motiverar inga åtgärder öht.

Det finns bra behandling och det finns förebyggande åtgärder att vidta. Vill ni hjälpa riskgrupperna? Ge dem då gratis vitaminer, särskilt under vintern! Det blir både effektivare, billigare och skadar inte folkhälsan eller landets ekonomi / arbetslösheten än nedstängningar och att tramsa om värdelösa munskydd.

Jag och hundratusentals med mig kommer aldrig någonsin rösta på något parti som medverkar till Corona-diktatur, som inte löser ett enda problem utan bara skapar miljoner nya, som vi inte hade behövt få öht.

Kan jag räkna med att du röstar MED folket och inte MOT folket imorgon?

/ Mitt Namn